Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به نزدیک شدن ایام نوروز و نگرانی مردم از دید و بازدیدها گفت: از ازدحام در یک فضای کوچک با انبوهی از مهمان خودداری کرده، مهمانی‌ها را تعدیل و مسائل بهداشتی را رعایت کنید تا انشاالله از این مرحله عبور کنیم ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۷ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، بهروز کلیدری عصر امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به انتشار ویروس کرونا در کشور و آغاز سال نو، اظهار داشت: عمده‌ترین راه سرایت بیماری کرونا تماس مستقیم و نزدیک با عامل ویروس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با آغاز سال نو و فرهنگ صله رحم در ایران، باید نکات پیشگیری از ویروس کرونا با همکاری خود مردم صورت بگیرد تا بتوانیم این بیماری را شکست بدهیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه محدودیت رفت و آمد در ایام عید نوروز پیشنهاد نمی‌شود، گفت: نمی‌گویم محدودیت شدید در این ایام داشته باشیم بلکه باید مراقبت و پیشگیری را سر لوحه کارهایمان قرار داده و مسائلی را رعایت کنیم.

وی تصریح کرد: ازدحام در یک فضای کوچک مانند منزل با حضور تعداد زیادی مهمان به هیچ وجه به صلاح نیست و از آنجایی که یکی از رسوم اصفهانی‌ها در ایام نوروز مشخص کردن یک روز برای مهمانی عید با حضور تمام اعضای فامیل است، هر چند رسم خوبی است ولی با توجه به شرایط فعلی پیشنهاد نمی‌شود.

کلیدری ادامه داد: بهتر است دید و بازدیدها را تعدیل کنیم، تراکم بالایی در منزل ایجاد نکنیم و موقع ورود از دست و رو بوسی به شدت خودداری کنیم و اگر کسی علائم سرماخوردگی دارد از حضور در جمع بپرهیزد و دید و بازدید عید را به بعد از بهبودیش موکول کند.

روحانی : همه دولت‌های جهان باید برای مقابله "کرونا" در کنار هم باشندسازمان بهداشت جهانی هشدار کرونا را به بالاترین سطح افزایش دادتعداد مبتلایان به کرونا در کردستان به 5 نفر رسید


وی با اشاره به رعایت نکات بهداشتی برای تهیه پذیرایی نوروز، اظهار داشت: خوراکی ها و مواد غذایی در شرایط کاملا بهداشتی تهیه شده باشد و فرد یا افراد میزبان حتما موقع پذیرایی دستان خود را با آب و صابون کاملا بشویند و سطوح را ضدعفونی کنند.

کلیدری خاطرنشان کرد: مهمانان هم موقع ورود به منزل میزبان حتما دستان خود را بشویند و سپس از خوراکی‌هایی که صاحبخانه با رعایت مسائل بهداشتی تدارک دیده، مصرف کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: منعی برای غذای بیرون بر نداریم ولی بعد از دریافت ظرف غذا و قبل از بیرون آوردن غذا از ظرف حتما دستان خود را با آب و صابون بشویید.

وی با بیان در نظر گرفتن محلی برای لباس‌های بیرون، گفت: توصیه می‌شود محلی را به طور مجزا برای لباس‌ها در نظر بگیریم و زمانی که از بیرون به منزل می‌آییم لباس بیرون را در آن محل بگذاریم سپس دست‌ها را بشوییم و لباس داخل خانه بپوشیم.

انتهای پیام/166‌/ش

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۸۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد