Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه به گفته رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه، با وجود آنکه در سالیان گذشته از نیمه بهمن مردم خرید پوشاک عید را آغاز می‌کردند، اما اکنون هیچ خبری از رونق این بازار نیست.

حسین بیات در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رکود شدید حاکم بر بازار پوشاک در حالیکه یک ماه به نوروز باقی مانده، گفت: در سال‌های گذشته مردم خرید پوشاک عید را از نیمه بهمن آغاز می‌کردند و شلوغی و رونق بازار در این ایام به اوج خود می‌رسید، اما اکنون هیچ خبری از شلوغی بازار و خرید مردم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حالیکه مغازه‌های عرضه پوشاک اکنون باید در اوج فعالیتشان باشند، اما بسیاری از این واحدهای صنفی حتی تا ظهر "دَشت" هم نمی‌کنند و میزان فروش آنها به هیچ عنوان با هزینه و سرمایه‌ای که در این کار گذاشته اند، همخوانی ندارد.

بیات عنوان کرد: بعید است دیگر بازار رونق چندانی بگیرد، زیرا بسیاری از کارمندان و بازنشستگان عیدی خود را گرفته‌اند و اگر قصد داشتند باید اکنون به بازار می‌آمدند.

رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه با بیان اینکه چشم امید واحدهای لباس فروشی به همین بازار شب عید است، تاکید کرد: امسال هم بعید است بازار عید خوبی داشته باشیم و با این وضعیت بسیاری از مغازه‌های لباس فروشی آسیب جدی خواهند دید. خصوصا واحدهایی که مستاجر هستند و دیگر از پس پرداخت کرایه هم بر نمی آیند.

بیات از دلایل رکود بازار هم یاد کرد و گفت: این سومین سال است که به دلیل شیوع بیماری کرونا بازار عید را از دست می‌دهیم و متاسفانه دوباره امسال هم پیک بیماری درست با بازار شب عید و ایام اسفند همزمان شده است.

وی اضافه کرد: در این شرایط بیماری برخی هرچه داشتند خرج دارو و دکتر کرده اند و دیگر پولی برای خرید لباس ندارند، برخی هم به دلیل نگرانی از بیمار شدن به بازار نمی آیند.

رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه وضعیت اقتصادی نامناسب مردم را نیز عامل دیگری برای رکود بازار پوشاک دانست و عنوان کرد: با عیدی یک میلیون و 600 هزار تومان مردم دیگر پوشاک را در اولویت خرید قرار نمی‌دهند و سرغ اقلام ضروری می روند. این میزان عیدی به پول خرید یک تکه لباس هم به سختی می‌رسد و خانواده‌ها نمی‌دانند آن را برای کدام هزینه زندگی بگذارند.

بیات با اشاره به اینکه قیمت اجناس هم بالا رفته و مردم توان خرید ندارند، یادآور شد: وقتی قیمت یک مانتوی مجلسی یک میلیون و 400 هزار تومان شده، چه کسی می‌تواند با این قیمت‌ها خرید کند؟

رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه معتقد است، با این اوصاف باز هم بازار عید از دست سه هزار واحد پوشاک فروشی کرمانشاه خواهد رفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه کرونا در ایران نوروز بازار عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۸۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرک دلار به کانال ۶۰

روز گذشته روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. به‌نظر می‌رسد سیگنال‌های سیاسی مثبت جدید و اظهارنظر‌های صورت گرفته توسط مقامات رسمی در رابطه با گشایش‌های ارزی در حالی تسهیل روند کاهش نرخ ارز است.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما در سوی دیگر بازار دارایی‌ها، فعالان صنف طلا همچنان از ادامه دادن به فعالیت‌های خود امتناع می‌کنند. به‌نظر می‌رسد مساله ثبت معاملات هنوز برطرف نشده و همین امر موجب نارضایتی فعالان صنف طلا شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد بازار طلا در اکثر شهرستان‌ها در شرایط نیمه‌تعطیل است.

وجود احتمالاتی مبنی بر کاهش سطح درگیری‌های نظامی در منطقه توانسته سیگنال‌های مثبتی را به بازار ارز تهران مخابره کند. در دو هفته اخیر روند نرخ ارز در بازار تهران کاهشی بوده است. مرحله نخست این کاهش شامل فاصله گرفتن نرخ دلار آزاد از کانال ۶۸ هزار تومانی و رسیدن آن به میانه کانال ۶۰ هزار تومانی بود. این افت قیمت چشمگیر با یک اصلاح روند همراه شد و قیمت ارز مذکور به کانال ۶۲ رسید. اما پس از اتمام فرآیند اصلاح نرخ ارز مجددا کاهشی شد.

دو گروه از عوامل اقتصادی و سیاسی را می‌توان عامل افت نرخ ارز در روز‌های اخیر دانست. رشد درآمد‌های ارزی از محل صادرات نفت با تقویت ذخایر بانک مرکزی قدرت این نهاد جهت کنترل نوسانات نرخ ارز را افزایش داده و در نتیجه یک عامل اقتصادی مهم در راستای روند کاهشی بازار ارز محسوب می‌شود. ازسوی دیگر احتمال وقوع توافق آتش‌بس میان طرفین درگیر در نوار غزه و همچنین زمزمه‌هایی از شروع مجدد مذاکرات با غرب، با کاهش سطح انتظارات تورمی از جمله دلایل سیاسی افت قیمت مذکور است.

کشش دلار به کانال ۶۰

در بخش نخست روند کاهشی نرخ ارز در سال جدید قیمت دلار آزاد به نرخ روز‌های ابتدایی سال نزدیک و در کانال قیمتی ۶۰ هزار تومانی معامله شد. در این زمان پس از ورود خریداران به بازار برخی از تحلیلگران نرخ تعادلی بازار را در کانال ۶۱ هزار تومانی برآورد کردند، اما در روز گذشته دلار مجددا کشش خود به کانال ۶۰ هزار تومانی را نشان داد. دیروز روند نرخ ارز در معاملات بازار آزاد تهران کاهشی بود.

هر برگ اسکناس دلار آزاد که در بازار روز پنج‌شنبه هفته گذشته در رقم ۶۱ هزار و ۶۰۰ تومان معامله می‌شد در بازار روز گذشته با افت قیمتی حدودا ۷۰۰ تومانی در رقم ۶۰ هزار و ۹۰۰ تومان معامله شد. روند کاهشی روز گذشته در معاملات فردایی شدید‌تر شد به‌صورتی که در عصر روز گذشته نرخ فردایی دلار در بازه قیمتی ۶۰ هزار و ۵۰۰ تا ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان ثبت شد.

روز گذشته روند نرخ سکه طلا نیز کاهشی بود. هر قطعه سکه طلا طرح جدید با افت قیمتی ۹۰۰ هزار تومانی در رقم ۴۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش رسید. همچنین نیم و ربع سکه نیز در بازار روز گذشته مشترکا ۶۰۰ هزار تومان افت قیمت را تجربه کردند.

دیگر خبرها

  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی های سامانه یکپارچه
  • سرک دلار به کانال ۶۰
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن